Hårfjerning
Laster Inn...

Hårfjerning i Arendal, Grimstad og Kristiansand kan du få her hos oss i La Femme Skjønnhet & Velvære.

Hårfjerning med voks er effektivt, og passer for både kvinner og menn, er skånsomt og har en langtidseffekt.

Alt av hår på kroppen kan vokses, utenom håret vi har på hodet

Før hårfjerning, bør en ikke barbere eller bruke hår-fjerning kremer på området i ca. 10 -14 dager før din time. Vokser du, bør du la det gå ca. 4 uker før du vokser deg igjen. Håret bør være rundt 3-5 mm langt for best resultat.

Både før og etter behandlingen bruker vi tilpassede produkter som både rengjør, beroliger og gir fuktighet til huden.

Vi utfører hårfjerning i Arendal, Grimstad og Kristiansand, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss for bestilling

Etter voksing vil oppleve at huden blir rød-prikket eller bare rød rett etterpå, kanskje kombinert med en følelse av prikking i huden. Det er helt vanlig og er en midlertidig reaksjon. Det betyr bare at vi har tatt håret ved roten og er et godt tegn. Dette vil avta i løpet av kort tid.

Noen kan oppleve små kviser etter en dag eller to, spesielt på overleppe/ansikt, bryst og rygg. Dette er også helt normalt og skyldes at disse områdene har tettere forekomst av talgkjertler som blir stimulert ved voksing. Dette er noe som vil avta ved regelmessig voksing.

 

Ønsker du voksing i Arendal, Grimstad og Kristiansand?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss for bestilling

 

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan enten ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no, vi hjelper deg gjerne 😀

 

Vi har kunder fra store deler av Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

 

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

🛒 Vi har ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk  🛒