Bryn & Vipper
Laster Inn...

Vi fikser dine bryn og vipper i Arendal, Grimstad og Kristiansand her hos oss i La Femme Skjønnhet & Velvære.

Skap den perfekte rammen for ditt ansikt med en vippe– og brynsbehandling! Brynstyling skal du overlate til ekspertene. LVL(Vippeløft, vippebøy) & Farging og forming av bryn og vipper

Brynstyling er en kunst i seg selv, og vi anbefaler alle å gå til en bryn stylist for å få stylet brynene & vippene profesjonelt. Vi er langt over gjennomsnittet opptatt av, og interessert i vipper & bryn. Vi setter derfor alltid av ekstra god tid til stell og styling av bryn, og benytter både voks og pinsett under forming av brynene. Fargen blandes spesielt for deg, slik at du får den perfekte nyansen. Det anbefales å stelle vippene & brynene regelmessig, ca en gang pr. måned vil være ideelt.

Ønsker du å fikse vipper eller bryn i Arendal, Grimstad og Kristiansand?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss

Behandling:

Vi har alltid en konsultasjon før vi forme brynene dine. Her snakker vi om form, tykkelse og lengde på bryn. Dette blir vi enige om før vi starter behandlingen. Vi former bryn med voks i vår salong. Dette er for å fjerne alt av lyse dunhår slik at det ikke blir noe hår igjen som er utenfor brynets form. Er det noen hår igjen etter voks, nappes disse ut med pinsett.

Farge og form av bryn
Det er veldig vanlig at man farger og former brynene i samme behandling. Dette anbefaler vi for å oppnå maksimal effekt av behandlingen. Her starter vi alltid med farge av bryn først, deretter vokses brynene i ønsket form.

Hva brukes under behandling
Vi bruker merke som  når vi skal farge bryn. Hvilke merke vi velger å bruke er avhengig av hvor sterkt man vil fargen skal vise. Vi bruker varm voks og strips til å fjerne hår.

Hvem passer dette for
Dette passer for absolutt alle som har ekstra bryn man vil ha bort og som vil ha litt mer definerte bryn. Det passer også for deg som har tynne bryn og ønsker mer fylde, eller for deg som ønsker en litt mer sminket look men samtidig naturlig.

Ønsker du å fikse vipper eller bryn i Arendal, Grimstad og Kristiansand?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss

Hvor lenge varer farge
Fargen varer ca 4 uker. Da er det på tide med ny oppfrisking av farge.

Hvor lenge varer fjerning av hår
Bryns hår holde seg som regel borte i ca 3uker før det begynner sakt å komme litt tilbake. Når det er gått 4 uker er hårene lange nok til å fjernes på ny og det er på tide å bestille ny tid til dette.

Hvem kan ikke farge bryn
Er du allergisk mot farge stoff eller har andre allergier som gjør at man kan reagere på farge av bryn ber vi deg om å avstå fra dette. Er du usikker på om du tåler farge tilbyr vi gratis test hos oss.

Hvem kan ikke vokse bryn
Går du på sterk medisin for hudlidelse, eller krem som gjør huden tynn skal man avstå fra voks. Da kan vi tilby kun napping av bryn som er mildere for huden.

 

Ønsker du å fikse vipper eller bryn behandling i Arendal, Grimstad og Kristiansand?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss

 

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan enten ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no, vi hjelper deg gjerne 😀

 

Vi har kunder fra store deler av Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

 

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

🛒 Vi har ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk  🛒