Ansiktsbehandling
Laster Inn...

Ansiktsbehandling i Arendal, Grimstad og Kristiansand kan du få her hos oss i La Femme Skjønnhet & Velvære.

Vår salong tilbyr det nyeste innenfor ansiktsbehandlinger, og våre dyktige terapeuter veileder deg til riktig pleie, vi ønsker deg velkommen innom oss og svarer mer enn gjerne på dine spørsmål om du skulle ha noen.

En god ansiktsbehandling er som en vitamininnsprøyting. Den skal gi synlige resultater umiddelbart og etterlate deg med en sunn, frisk og glødende hud. Våre hudpleiere gir deg profesjonelle, velgjørende og effektive behandlinger og veiledning om hvordan du best kan pleie huden din hjemme.

 

Hudpleie klassisk/Dyprens
Klassisk hudpleie for alle hudtyper. Består av rens, utklemming, maske og en avslappende nakkemassasje. Avsluttes med krem

Diamantsliping
Diamantsliping er en non-invasiv hudfornyelsesprodeyre som også kalles Microdermabrasjon. Microdermabrasjon polerer og stimulerer huden ved å mekanisk slipe av gamle hudceller. Resultatet kan sees og føles etter den første behandlingen.

Vi utfører ansiktsbehandling i Arendal, Grimstad og Kristiansand, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss for bestilling

Hudpleie med syrebehandling
Behandlingen består av rens, fruktsyrepensling, ansiktsmassasje og maske. Avsluttes med krem og lett make-up. En hudbehandling med fruktsyrer virker i dybden og motvirker effektivt.

Hudpleie med Microneedling/Dermapen
Stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur, fine linjer og er en effektiv antirynke behandling. Anbefales og ta jevnlig for optimal forbedring.

Ønsker du ansiktsbehandling i Arendal, Grimstad og Kristiansand?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss for bestilling

 

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan enten ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no, vi hjelper deg gjerne 😀

 

Vi har kunder fra store deler av Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

 

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

🛒 Vi har ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk  🛒