Vippeextensions
Laster Inn...

Vippeextensions i Arendal, Grimstad og Kristiansand kan du få her hos oss i La Femme Skjønnhet & Velvære.

Glem alt om mascara og vippetang!

Vippe extensions gir det naturlige look av lange, flotte øyevipper.

Vippe extensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper.

Ett og ett hårstrå av syntetiske øyenvipper som er buet for å gjenskape et naturlig utseende på dine egne vipper limes på en om gangen for å lage lange vakre og fyldige vipper.

Det finnes to ulike sett, klassisk for å få et naturlig resultat og volum for å få et enda mer fyldigere og dramatisk utseende.

Vippe extensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve øynene dine. Tenk så deilig å våkne opp med dådyrøyne.

Hvor lang tid vil det ta å sette på vippene?
Tiden det tar for å sette på er normalt 1,5 til 2 timer for klassisk og 2 til 2,5 for volum. Men dette kommer selvfølgelig an på hvilke vipper du har og hva slags resultat du ønsker.

Hvordan vil de se ut?
Når øyenvippe-extension er påsatt riktig ser de og føles helt naturlige ut, bare mye mer fyldigere og lengre enn dine egne.

Vi utfører Vippeextensions i Arendal, Grimstad og Kristiansand, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

Informasjon:

Gjør prosedyren vondt?
Nei, du vil ligge komfortabelt på en behandlingsbenk med øynene lukket. Mange kunder sovner faktisk under prosedyren.

Hva skal til for å opprettholde standarden på vippene?
Vi anbefaler at du tar best mulig vare på dine extensions med en egnet rens hver dag. Dine naturlige øyenvipper faller av hver 45–90 dager på grunn av naturlig vekstsyklus og er naturlig erstattet med fremveksten av en ny øyenvippe, derfor er det viktig å komme på påfyllingstimer slik at du slipper å sette på et nytt sett, og da også bruke mer penger enn nødvendig. Andre faktorer som eksponering for damp eller berøring av øynene kan forkorte levetiden på extension. Du vil trenge påfyll hver 2–4 uke alt ettersom hvor mye du vil opprettholde resultatet. Noen ønsker fyldige vipper konstant mens for andre så gjør det ikke noe om resultatet ikke opprettholdes like mye. Prisen på påfyll varierer også ut ifra for lenge siden du har var her sist.

Tåler mine extensions å bli våt?
Produktene vi bruker i dag er såpass velutviklet at de tåler ganske mye. Dette gjør at du kan dusje, trene etc samme dag, men helst skal du ikke ha noe vann på øynene de første 24 timene. Ellers så er limet vi bruker vanntett og gir deg mulighet til å gjøre det du måtte ønske, som bading osv.

Ønsker du Vippeextensions i Arendal, Grimstad og Kristiansand?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

 

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan enten ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no, vi hjelper deg gjerne 😀

 

Vi har kunder fra store deler av Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

 

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

🛒 Vi har ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk  🛒