Hull i øre
Laster Inn...

Hull i øre i Grimstad og Arendal kan du få her hos oss i La Femme Skjønnhet & Velvære.

Hos oss kan du ta hull i øret, rimelig, raskt og trygt.

Hvor mange små frøkner er det ikke som drømmer om hull i ørene men tør kanskje ikke for de er redd for at det skal gjøre litt vondt. Og kanskje er du også en av de som er litt skeptisk og redd for infeksjon og andre komplikasjoner? Da bør du huske, i tillegg til å velge en autorisert og erfaren salong til å utføre arbeidet, at det er vel så viktig hvordan stell av hullene blir på hjemmebane i etterkant! Det kan faktisk oppstå både allergier og betennelser hvis du ikke følger profesjonelle anbefalinger om riktig etterbehandling.

 

Earring

 

Her gir vi deg våre råd om hva du bør gjøre de første ukene etter tatt hull øret.

 

Rett etter

1. Rør aldri ørene med urene hender.

2. Rengjør nylagde hull i ørene (fram og bakside) nøye, morgen og kveld. La øredobbene sitte i under rengjøringen.

3. Ved dusj/hårvask, bruk flytende såpe og skyll nøye med rennende rent vann. Tørk med rent papir eller bomullspinner (f.eks. q-tips).

4.  Annen rengjøring gjøres med Blomdahl Piercing Aftercare renseservietter, som er skånsomme mot huden. Med disse kommer du til, dersom du skal rengjøre mellom øret og smykke/lås. La det lufttørke. Bruk en ny serviett per øre og hver gang du begynner en ny rengjøring. NB! Bruk aldri sprit/alkohol.

5. Sørg for at det alltid er rent, tørt og luftig rundt de nye hullene.

Informasjon:

Husk også dette: Dekk til ørene når du bruker hårspray, parfyme, sminke, hårfargemiddel m m. Og vær ekstra forsiktig når du drar klær over hodet så ikke øredobbene setter seg fast i dem.

Ved bading i basseng, ferskt eller saltvann: Vent så lenge som mulig med bading og unngå å ha hodet under vann. Etter bad rengjør du med flytende såpe.

Etter ca 6 uker (ca 12 uker for brusk) kan du bytte til andre øredobber, men velg øredobbene med omhu det første året etter hulltagningen.

Vi lager hull i øre i Grimstad og Arendal, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

Skifte

Når du skal ta ut hulltagings dobben må du huske dette: Vask øre og hender nøye. Ta forsiktig tak i smykkedelen på ørets framside med den ene hånden. Med den andre hånden tar du tak i låsen på baksiden av øret. Deretter vrikker du bestemt låsen fram og tilbake til den løsner. Ta ut hulltagnings-øredobben forsiktig og sett inn rene øredobber. Hulltagingsdobben skal ikke brukes igjen.

 

Videre

Det tar opp til et helt år før hullet er helt leget, så tenk på følgende før du tar hull i øre:

  • Ha alltid på deg øredobber, ellers kan hullene krympe og/eller vokse igjen.
  •  Vær forsiktig når du bytter øredobber. Huden som dannes i hullet er tynn og skjør. Derfor kan den lett skades og det kan oppstå infeksjon.
  • Rengjør derfor øredobber og hendene før du bytter. Fortsett å holde det rent, tørt og luftig rundt hullet. Bruker du øredobber med lås, bør låsen ikke trykkes tett inn til ørets bakside.
  • Risikoen for å utvikle kontaktallergi er størst det første året. Derfor bør du være ekstra nøye i valg av øredobber.

VIKTIG!

Hoven og/eller rød hud og/eller smerte kan tyde på infeksjon. Er hullet i den myke delen av øret (øreflippen) så ta ut anhenget og vask rent/desinfisere. Har det ikke blitt bedre når du våkner dagen etter så kontakter du legen. Er hullet i ørets brusk ta ut øredobben, vask rent/desinfisere og kontakt legen umiddelbart!

 

Ønsker du hull i øre i Grimstad og Arendal?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

 

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan enten ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no, vi hjelper deg gjerne 😀

 

Vi har kunder fra store deler av Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

 

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

🛒 Vi har ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk  🛒