Fillers

Bestill Fillers her:

Laster Inn...

Fillers i Grimstad eller Arendal.

Filler kan brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap.

Behandlingen kan også benyttes til å konturere ansiktet som smilerynker, sinnarynker, marionette linjer, forstørre leppene og også fremheve feminine eller maskuline trekk.

Fillers i Grimstad og Arendal kan du få her hos oss i La Femme Skjønnhet & Velvære.

Fillers I GrimstadFillers I GrimstadFillers I GrimstadFillers I GrimstadFillers I Grimstad

Lip filler er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å øke volumet og/eller korrigere skjevheter og asymmetri. Hyaluronsyre er en mukopolysakkarid som eksisterer naturlig i deler av kroppen, herunder i leddvæske og som deler av grunnsubstansen i bindevev.

Varighet

En fordel med filler behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-4 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man gjenta filler behandlingen 2-3 ganger i året.

En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. Hvor lenge resultatet varer varierer litt ut fra hvor i ansiktet man setter det, og faktorer som alder, forbrenning og livsstil spiller også inn.

Når skal man massere leppene etter lip fillers?
Det er viktig ikke å ta på det behandlede området de første timene etter behandling for å unngå infeksjon. Leppene bør masseres lett daglig i noen dager etter behandling. På denne måten unngår man klumper.

Vi utfører Fillers i Grimstad og Arendal, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

Hvordan bli kvitt Nasolabiale linjer?

Det er to muligheter for behandling av disse linjene. Man kan enten injisere filler i selve furen for å jevne den ut, men i de fleste tilfeller kan man sette filler i kinnene for å løfte hele ansiktet og dermed redusere de nasolabiale linjene.

ØNSKER DU MER VOLUM? – MEN ER REDD DET SKAL UNATURLIG UT?

Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen ved leppeforstørring. Mange er redde for å få store lepper såkalte ”andenebb”. Dette får man bare dersom man overbehandler leppene sine samt dersom man tilfører for mye volum på en enkelt behandling.

Hos oss er vi opptatt av at alle skal få et naturlig resultat tilpasset ditt ansikt og din leppefasong. Våre behandlere har lang erfaring i å vurdere hva som vil bli best for deg og hva som kan gjøres for å skape et balansert og flott resultat.

Pass på at den klinikken du går til har erfarne behandlere med god ekspertise på denne typen behandlinger. Selv om behandlingen ikke er permanent kan du forstyrre leppenes egen kollagen-produksjon og endringene kan bli tilnærmet varige dersom du behandler deg for ofte og for mye i dette området. En volumøkning som gir et pent, balansert og naturlig resultat må tas gradvis over tid fordelt over flere behandlinger.

VIl du vite mer om fillers? Les mer på NHI (Norsk Helseinformatikk)

Ønsker du Fillers i Grimstad og Arendal?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

 

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan enten ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no, vi hjelper deg gjerne 😀

 

Vi har kunder fra store deler av Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

 

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

🛒 Vi har ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk  🛒