Microblading

Bestill Microblading i Arendal, Grimstad og Kristiansand her:

Laster Inn...

En av det aller største trendene som florerer markedet akkurat nå er Microblading.

Få naturlige, vakre øyenbryn med Microblading

Microblading i Arendal, Grimstad og Kristiansand kan du få her hos oss i La Femme Skjønnhet & Velvære.

Microblading er semi-permanent makeup der man implanterer ett og ett hårstrå under huden med et tynt blad med pigmenter for å skape et hypernaturlig resultat. Behandlingen tar ca 2 timer og resultatet varer i ca 1-3 år avhengig av hudtype og pigmenter brukt.

Hvem passer det for?

Du er en god kandidat for microblading dersom du har normal/ tørr hudtype. Dersom du har en gammel tatovering er det anbefalt at denne fjernes på forhånd. (Det kan gjøres med laser, syrebehandling eller Saline Removal).  Hvis ikke, vil ikke fargen sitte og resultatet vil ikke bli like fint. Her hos La Femme har vi 18-års grense, behandlingen kan utføres på både unge og eldre. Vi ser en stor pågang blant 40+.

La Femme tilpasser både form og farge til hver enkelt slik at den passer til hver enkeltes trekk og proporsjoner.

Vi utfører Microblading i Arendal, Grimstad og Kristiansand, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

Hvor lenge varer microblading Bryn?

Microblading er semi-permanent makeup der man implanterer ett og ett håtstrå under huden med et tynt blad med pigmenter for å skape et hypernaturlig resultat. Behandlingen tar ca 2 timer og resultatet varer i ca 1-3 år avhengig av hudtype og pigmenter brukt.

Vi utfører Microblading i Arendal, Grimstad og Kristiansand, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

Er det vondt å ta microblading?

Selve microbladingen gjør ikke vondt pga. bedøvelsen. De fleste syns det er mer vondt å nappe.

Når kan man dusje etter microblading?

Unngå rennende vann direkte på pigmenteringen din helt den første dagen. Dag 2 kan du dusje som normalt, men unngå å ha pigmenteringen lenge i vann de første dagene. Dette kan føre til at skorpene blir bløte og faller av for tidlig. Husk at du vil beholde skorpen på så lenge som mulig, og la den falle av naturlig.

Hva må man gjøre etter microblading?

Du må unngå sterk svetting, varm sauna, svømmebasseng, jacuzzi, sol/solarium. – Du må ikke ta laser, hudpleiebehandlinger eller noen andre kremer enn foreskrevet, i nærheten av tatoveringen de første 7-14 dagene.  Du skal holde brynene mest mulig tørr fra dag to, og unngå rens den første uken direkte i brynene.

Hvem bør ikke ta microblading?

Det er ikke anbefalt microblading dersom du har:

 • Keloide arr
 • Rosacea
 • Seboreisk/ Fet hud/Store porer
 • Hudinfeksjoner
 • Psoriasis
 • Lupus
 • Diabetes
 • Høyt blodtrykk
 • Solbrent/Soleksponert hud
 • Går på blodfortynnende (må slutte med medisiner 3 dager før behandling)
 • Gravid/ammende

Har du eventuelle sykdommer, bør dette konsulteres på forhånd.

Har du botox i pannen bør du være innforstått med at man bør forsette å bruke botox om du planlegger å ta miroblading. Om man slutter å bruke botox kan assymetri og skjevhet i bryna forekomme.

Ønsker du Microblading i Arendal, Grimstad og Kristiansand?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

 

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan enten ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no, vi hjelper deg gjerne 😀

 

Vi har kunder fra store deler av Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

 

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

🛒 Vi har ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk  🛒