Plasmapen

Bestill Plasmapen her:

Laster Inn...

Plasma lift skin(plasmapen) er en revolusjonerende elektrostatisk teknologi gjør det mulig å stramme opp slapp hud både i ansiktet og på kroppen.

  • Hudoppstrammingen som oppnås er permanent.
  • Behandlingen foregår meget overfladisk, det vil si at huden IKKE penetreres.
  • Så lenge man følger etterbehandling instruksjoner korrekt så er det minimalt risiko ved behandling.

Plasmapen i Grimstad og Arendal kan du få her hos oss i La Femme Skjønnhet & Velvære.

Ideelt for: Fjerning av føflekk, pigment og øyelokk hud og mere.

Hva er Plasmapen?
Plasmapenn er en relativt ny behandling innenfor estetisk medisin. Plasmapen leverer kontrollert oppvarming i huden uten å skape åpne sår. Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, som gir en øyeblikkelig sammentrekning av hudvevet og dermed setter i gang gjenoppretting og fornyelse av hudvev uten å skjære, noe som betyr at det er perfekt å utføre på områder med tynn hud som øyelokk (øvre og nedre) og hals.

Hvordan fungerer plasmapen?
Våre høyt utdannede terapeuter bruker enheten til å levere myk-operasjon plasma fibroblasting. Plasmaet strammer, løfter, fornyer og regenererer hvilket som helst område av huden betydelig.

Plasmapen konverterer elektrisk energi til gassformet diatomisk molekylært nitrogen og overfører den energiske gassen på en kontaktfri måte til hudens overflate ovenfra. Dette forårsaker et mikrotraume i hudens epidermale lag (topplag) samtidig som den dypere hudstrukturen varmes opp og forstyrres via termisk ledning. Denne behandlingen er også kjent som fibroblasting. Fibroblaster er de vanligste cellene i bindevev i kroppen som produserer kollagen.

Hvor lenge varer det?
Resultatet er varig. Noen trenger mer enn en behandling avhengig av graden av overflødig hud eller utvekster som skal fjernes, eller graden av linjer eller rynker som skal behandles.

Vi utfører behandlingen Plasmapen i Grimstad og Arendal, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss bestilling

Informasjon:

Før plasmapen behandlingen er det viktig at du ikke soler deg de siste to ukene. La Femme hudklinikk anbefaler også sterkt en konsultasjonstime hos oss før behandling. På denne måten kan du få tilstrekkelig med informasjon om behandlingen slik at du føler deg trygg, i tillegg til at vi sammen kan kartlegge huden din og dine forventninger.

Er Plasmapen vondt?
Plasmapenn er mildt til moderat ubehagelig. Alles smertenivå er forskjellig, og noen områder av kroppen er mer følsomme enn andre. Nummen krem er nyttig for å redusere ubehaget under behandlingen.

Etterbehandlingen
Må er nesten den viktigste delen av behandlingen, og det er viktig at den følges nøye. Små sårskorper forekommer noen ganger, men forsvinner gjerne etter 5-7 dager. Det er veldig viktig å ikke pirke på disse skorpene da dette kan forårsake arr i huden. Når sårskorpene forsvinner, kan huden se noe rød ut, men dette kan nå enkelt dekkes med sminke og solfaktor. Solfaktor med SPF 50 må brukes i minst 3 måneder etter behandling for å best mulig beskytte den nye huden.

Når det kommer til fysisk aktivitet
Må dette ikke skje før alle skorpene er borte. En lett hevelse de første 2-3 dagene etter behandling er også vanlig, og vi kan anbefale og kjøle ned det behandlede området med en pose med is den første tiden. I tillegg vil du få med deg en etterbehandlingskrem som påføres to ganger daglig etter området er rengjort og desinfisert.

I noen tilfeller kan det være tilstrekkelig med en behandling med plasmapen, mens det i andre tilfeller er nødvendig med flere. Dersom du skulle trenge flere behandlinger anbefaler vi et opphold på 3 måneder mellom disse.

Ønsker du Plasmapen behandling i Grimstad og Arendal, ta kontakt for en gratis konsultasjon hos oss i dag.

 

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan enten ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no, vi hjelper deg gjerne 😀

 

Vi har kunder fra store deler av Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

 

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

🛒 Vi har ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk  🛒