Bestill 1 stk Thalgo Cryo kropp behandling her:

Laster Inn...

Hva er cryosculpting?

Fettreduksjon med kulde – eller cryo sculpting –er en skånsom og effektiv behandling for både menn og kvinner som ønsker å bli kvitt lokale fettdepoter på kroppen. Behandlingen fryser ned og fjerner fettceller uten kirurgi, når kosthold og mosjon ikke holder.


Fryser ned fettcellene

Takket være kryolipolyse-teknologien kan vi fryse ned og fjerne fettcellene uten å skade omliggende vev. Kryo betyr kulde/kjøle og lipolyse betyr «nedbrytning av fett». Behandlingen egner seg for områder på kroppen som har overflødig underhudsfett.  Metoden er ikke en slankemetode, men snarere en figurforming.

 

Fett som fryses under CryoSculpting-prosedyren

Fat Cells Closeup 1
Mange Av Oss Har Fett Det Er Vanskelig Å Få Bort, Selv Med Et Sunt Kosthold Og Trening.
Fat Cells Closeup 2
Cryosculpting-Teknologien Bruker Kontrollert Kjøling Til Å Sikte Seg Inn På Og Ødelegge Nettopp Disse Fettcellene.
Fat Cells Closeup 3
I Løpet Av Ukene Etter Behandlingen Renser Kroppen Ut Fettet På En Naturlig Måte Og Fjerner Uvirksomme Celler.
Fat Cells Closeup 4
Behandlede Fettceller Fjernes For Godt.

Fettceller etter vanlig vekttap/slanking

Etter slanking og vektnedgang blir fettcellene mindre, men antall fettceller forblir det samme. Vektnedgang fjerner ikke fettceller.

Vektnedgang eller -økning påvirker vanligvis ikke antallet fettceller. I stedet endrer det størrelsen på fettceller. Fettceller blir større når man går opp i vekt.

Slanking

Fettceller etter CryoSculpting-prosedyren

Fettfrysingsprosedyren ved CryoSculpting kan redusere antallet fettceller på flere behandlingsområder med opptil 25% etter 6 måneder.

Disse fettcellene renses ut og fjernes på en naturlig måte slik at de ikke flytter seg til et annet område på kroppen din. På denne måten er det ingen endring i fettceller på ubehandlede områder.

Cryo

CryoSculpting på mage og hofter

Eksempler på behandlingsområder med CryoSculpting er:

  • Mage
  • Hofter/flanker
  • Lår – utside og innside
  • Bakside rygg
  • Hake
  • Gynekomasti (bryst på menn)
  • Overarmer

Effektiv fjerning av fett – 20-25% reduksjon

Fettceller er ekstremt følsomme for kulde. Ved å bruke kontrollert kjøling ekstraheres energi fra fettcellen og den dør. Når fettcellene dør starter en naturlig prosess i kroppen som gradvis reduserer fettlagets tykkelse. Prosessen pågår i opptil fire måneder etter behandling.

Prosessen kan lede til en synlig minskning på 20-25% av fett på den del av kroppen som blir behandlet. Fettcellene som behandles blir borte for godt. Enkelte pasienter ser resultater så raskt som tre uker etter behandling.

Generelt har man oppnådd ca. 80 % av resultatet etter to måneder. Etter fire måneder har man endelig resultat. I forbindelse med konsultasjonen legger vi opp en personlig behandlingsplan tilpasset deg og dine forutsetninger. Det er viktig å merke seg at behandlingen ikke er utformet som en vektreduksjonsmetode, men som figurforming.

Kontakt oss gjerne i forkant dersom du har spørsmål. Behandlingen utføres her hos oss på La Femme Skjønnhet & Velvære i Grimstad.

Cryosculpting egner seg for

Cryosculpting egner seg for personer med normalvekt som opplever lokale fettansamlinger som ikke forsvinner gjennom trening eller slanking. Behandlingen er derimot ikke utformet som en vektreduksjonsmetode.

Et alternativ til CryoSculpting er tradisjonell fettsuging, men er helt uten kirurgisk inngrep eller arr.

Hvor lenge varer effekten av Cryosculpting?

Når fettcellene fryses ned, dør de. Døde fettceller blir ikke erstattet med nye og slik reduserer man antall fettceller i et område, men gjenværende fettceller kan vokse seg større og ta mer plass. Nettopp derfor er det viktig å beholde stabil vekt og sunn livsstil, slik at fettcellene blir hindret i vokse.

CryoSculpting – få bivirkninger

Det er generelt få bivirkninger ved denne metoden for fettfjerning. Etter behandlingen kan noen oppleve ømhet/smerter, nummenhet og blåmerker i huden. Bivirkningene kan ha en varighet fra 1-4 uker.