Bestill dine nye vippeextensions her:

Laster Inn...

Kom med ny vasket vipper til timen din og uten mascara

Har du maskara blir du belastet 100 kr ekstra for rens og du får da mindre tid til påfyll pga tiden vi bruker på å rense vippene dine

Mer info om vippeextensions:

Vippeextension Utført Hos Lashes By Kasja

Om behandling med vippeextensions

Med vippeextensions får du flotte vipper fra tidlig morgen til sen kveld, uten at det krever tid eller innsats. Du slipper maskara som dras utover når du gnir deg i øynene og får øyne som virker mer våkne og dramatiske. Vi har lang erfaring med å sette på perfekt separerte vipper. Med ulike teknikker tilgjengelig, får du vipper som er akkurat så naturlige eller dramatiske som du ønsker.

Her finner du fullstendig prisliste.

 

Klassisk Forlenging Av Vipper

Klassisk forlenging for et naturlig resultat

Ønsker du naturlige og elegante vipper vil 1:1-metoden passe perfekt for deg. Dette er en metode hvor vi fester én vippe på hver av dine naturlige vipper. Dermed vil vippene dine både se ut og føles som dine egne. Denne klassiske forlengelsen gir deg lange, fyldige og naturtro vipper og er et alternativ for deg som ikke ønsker en overdrevet vippetang-effekt, men vil ha estetiske øyenvipper som fremhever øynenes skjønnhet.

Dersom du skal ut en kveld og ønsker et mer dramatisk uttrykk, kan du i tillegg ta på en spesiell fettfri mascara. Som regel vil dette imidlertid være helt unødvendig.

Volum-vipper

Volume er den nyeste teknikken innenfor vippeextensions. Her brukes tynnere og lettere vipper, og det festes flere løsvipper på hver naturlige øyevipp. Fordi vippene er lettere sitter de bedre, men gir allikevel et mer fyldig resultat.

Denne teknikken er mer skånsom for dine naturlige vipper, og vippene sitter i gjennomsnitt 1–2 uker lenger enn de klassiske vippene. Teknikken er blant annet velegnet for deg med få naturlige vipper. Kunder som velger volume-teknikken kan velge mellom tre ulike vippesett, basert på ønsket effekt og volum:

 

Naturlig Sett

Naturlig sett (light volume)

Dette er vårt mest naturtro sett, og egner seg for deg som ønsker vippeforlenging uten at det nødvendigvis synes at du har falske vipper. Her festes fire vipper på hver naturlige øyevipp. Vippene settes på opptil 70 % av kundens naturlige vipper. Behandlingen passer for unge jenter samt voksne kvinner som setter pris på en flott, men naturlig look.
Det vil vanligvis være nødvendig med hyppige timer for påfyll med dette settet. Dette er fordi vi bruker færre vipper, og det derfor vil ta kortere tid før tap av vipper blir merkbart og effekten reduseres. Påfyll vil imidlertid ta kortere tid, ettersom vi fester vipper til færre naturlige vipper enn ved øvrige sett.

 

Kvinne Med Vipper Med Ekstra Volum

Ekstra volume (medium volume)

Dette er et fyldig sett med vipper som passer for dem som ønsker mye volum, men uten at resultatet blir for dramatisk. Her festes mellom fem og ti vipper på hver øyevipp, og vi setter vipper på omtrent 90 % av kundens naturlige vipper.

Behovet for påfyll vil her være veldig individuelt, og variere etter ønsket effekt.

 

Mega Volume

Mega volume

Dette er settet for deg som ønsker et dramatisk resultat. Settet er svært fyldig, med mer enn 10 løsvipper festet på hver øyevipp. Her dekker vi 100 % av kundens naturlige vipper for en kraftig og intens look. Dette passer spesielt godt for deg som bruker mye sminke til vanlig og som ikke er redd for å skille deg ut i mengden.

Ettersom disse vippene festes på alle naturlige vipper, anbefaler vi at det settes av minst 60 minutter til påfyll for et best mulig resultat. Hvor ofte man ønsker å fylle på er opp til en selv.

Flotte vipper som holder lenge

Uavhengig av valgt metode vil du få et flott resultat som varer lenge. Vippene vil falle av gradvis, og det er normalt å miste mellom én og tre vipper hver dag. Nøyaktig hvor mange som faller av vil naturligvis være individuelt, og hvis du føler at du mister mange vipper kan du kontakte oss for råd.

Profilbilde Av Marie Wolla

Fjerning av vipper

Ved fjerning av kunstige vipper bruker vi en spesiell gelé som løser opp limet. Behandlingen er rask, smertefri og skader ikke dine naturlige vipper. Hos oss koster fjerning av vipper 200 kr.

Hvem bør ikke bruke vippeextensions?

Vippeextensions regnes som trygt å bruke for de aller fleste. Det er imidlertid noen, som av ulike årsaker, bør unngå denne typen behandling. Vi anbefaler ikke vippeextensions dersom du:

  • Mangler øyenvipper av helsemessige årsaker
  • Har en øyeinfeksjon
  • Er allergisk mot ingredienser i limet

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss. Enten kan du ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no

Vanlige spørsmål angående vippeextensions:

Hvem bør ikke bruke vippeextensions?

Vippeextensions regnes som trygt å bruke for de aller fleste. Det er imidlertid noen, som av ulike årsaker, bør unngå denne typen behandling. Vi anbefaler ikke vippeextensions dersom du:

  • Mangler øyenvipper av helsemessige årsaker
  • Har en øyeinfeksjon
  • Er allergisk mot ingredienser i limet

Vippeextensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Ett og ett hårstrå av syntetiske øyenvipper som er buet for å gjenskape et naturlig utseende på dine egne vipper limes på en om gangen for å lage lange vakre og fyldige vipper. Det finnes to ulike sett, klassisk for å få et naturlig resultat og volum for å få et enda mer fyldigere og dramatisk utseende. Vippeextensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve øynene dine. Tenk så deilig å våkne opp med dådyrøyne.
Hvordan vil de se ut?
Når øyenvippe-extension er påsatt riktig ser de og føles helt naturlige ut, bare mye mer fyldigere og lengre enn dine egne.

Gjør prosedyren vondt?
Nei, du vil ligge komfortabelt på en behandlingsbenk med øynene lukket. Mange kunder sovner faktisk under prosedyren.

Hvor lang tid vil det ta å sette på vippene?
Tiden det tar for å sette på er normalt 1,5 til 2 timer for klassisk og 2 til 2,5 for volum. Men dette kommer selvfølgelig an på hvilke vipper du har og hva slags resultat du ønsker.

Hva skal til for å opprettholde standarden på vippene?
Vi anbefaler at du tar best mulig vare på dine extensions med en egnet rens hver dag. Dine naturlige øyenvipper faller av hver 45–90 dager på grunn av naturlig vekstsyklus og er naturlig erstattet med fremveksten av en ny øyenvippe, derfor er det viktig å komme på påfyllingstimer slik at du slipper å sette på et nytt sett, og da også bruke mer penger enn nødvendig. Andre faktorer som eksponering for damp eller berøring av øynene kan forkorte levetiden på extension. Du vil trenge påfyll hver 2–4 uke alt ettersom hvor mye du vil opprettholde resultatet. Noen ønsker fyldige vipper konstant mens for andre så gjør det ikke noe om resultatet ikke opprettholdes like mye. Prisen på påfyll varierer også ut ifra for lenge siden du har var her sist.

Tåler mine extensions å bli våt?
Produktene vi bruker i dag er såpass velutviklet at de tåler ganske mye. Dette gjør at du kan dusje, trene etc samme dag, men helst skal du ikke ha noe vann på øynene de første 24 timene. Ellers så er limet vi bruker vanntett og gir deg mulighet til å gjøre det du måtte ønske, som bading osv.

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss. Enten kan du ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no