Bestill dine nye Express Vippeextensions her:

Laster Inn...

Holdbart opp til to uker .

Passer til deg som skal på fest eller er brud og vil ha kortvarige vipper.

Kom med ny vasket vipper til timen din og uten mascara

Har du maskara blir du belastet 100 kr ekstra for rens og du får da mindre tid til påfyll pga tiden vi bruker på å rense vippene dine

Ta kontakt nå for å få dine nye vippeextensions!

Vi hjelper deg med å få dine drømme-vipper!

Vippeextensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper.

Ett og ett hårstrå av syntetiske øyenvipper som er buet for å gjenskape et naturlig utseende på dine egne vipper limes på en om gangen for å lage lange vakre og fyldige vipper.

Det finnes to ulike sett, klassisk for å få et naturlig resultat og volum for å få et enda mer fyldigere og dramatisk utseende.

Vippeextensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve øynene dine. Tenk så deilig å våkne opp med dådyrøyne.

Hvordan vil de se ut?
Når øyenvippe-extension er påsatt riktig ser de og føles helt naturlige ut, bare mye mer fyldigere og lengre enn dine egne.

Gjør prosedyren vondt?
Nei, du vil ligge komfortabelt på en behandlingsbenk med øynene lukket. Mange kunder sovner faktisk under prosedyren.

Hvor lang tid vil det ta å sette på vippene?
Tiden det tar for å sette på er normalt 1,5 til 2 timer for klassisk og 2 til 2,5 for volum. Men dette kommer selvfølgelig an på hvilke vipper du har og hva slags resultat du ønsker.

Hva skal til for å opprettholde standarden på vippene?
Vi anbefaler at du tar best mulig vare på dine extensions med en egnet rens hver dag. Dine naturlige øyenvipper faller av hver 45–90 dager på grunn av naturlig vekstsyklus og er naturlig erstattet med fremveksten av en ny øyenvippe, derfor er det viktig å komme på påfyllingstimer slik at du slipper å sette på et nytt sett, og da også bruke mer penger enn nødvendig. Andre faktorer som eksponering for damp eller berøring av øynene kan forkorte levetiden på extension. Du vil trenge påfyll hver 2–4 uke alt ettersom hvor mye du vil opprettholde resultatet. Noen ønsker fyldige vipper konstant mens for andre så gjør det ikke noe om resultatet ikke opprettholdes like mye. Prisen på påfyll varierer også ut ifra for lenge siden du har var her sist.

Tåler mine extensions å bli våt?
Produktene vi bruker i dag er såpass velutviklet at de tåler ganske mye. Dette gjør at du kan dusje, trene etc samme dag, men helst skal du ikke ha noe vann på øynene de første 24 timene. Ellers så er limet vi bruker vanntett og gir deg mulighet til å gjøre det du måtte ønske, som bading osv.

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss. Enten kan du ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no