Bestill din Antiage Spirulina Detox her:

Laster Inn...

Helhetlig hudpleie fra Thalgo

Sunn og vakker hud fra innsiden har alltid vært en del av Thalgos filosofi. Nå har de lansert Spirulinaboost, som er både innvendig og utvendig hudpleie.

Nytt behandlingskonsept

 – Spirulinaboost er et behandlingskonsept for unge voksne, urbane kvinner. Konseptet består av en salongbehandling, produkter til hjemmepleie og en sju dagers detox-kur med spirulinadrikk og ampuller til huden, sier Ann Kristin Hellerslien i Skinthal. Hun forteller at hudpleielinjen er ment for den kundegruppen som tenker holistisk og som ønsker sunn hud og oppbygging av huden. Serien glatter ut de første tegnene på linjer og rynker og gjenoppbygger balansen, renser og tilfører energi, forteller hun.   – Spirulinaen som benyttes i produktene er dyrket under helt rene forhold under glass og med ledlys som varme. Totalt forurensningsfritt.
 

Avgiftning fra innsiden og utsiden

I behandlingen brukes det forskjellige massasjeteknikker, blant annet kopping og en peel-off-maske for å hjelpe huden med avgiftning. Etter behandlingen blir det servert en spirulinashot, som i tillegg til den lille blågrønne algen, også inneholder magnesium fra havsalt, utrensende chlorella og naturlig C-vitamin.

 – De resterende shottene er en del av behandlingsopplegget som kunden kan kjøpe med seg hjem. Etter en uke vil de merke at de får mer energi fysisk og de vil se og føle resultater på huden. Drikken inneholder null kalorier og smaker godt av mint og sitron.
 

Hudpleiepioner

I mer enn femti år har franske Thalgo vært en pioner innen hudpleie, med en rekke banebrytende patenter basert på ingredienser fra havet. Som et av verdens ledende selskaper på hud, anti-age og spa, har de hele tiden tenkt helhetlig. I årenes løp har de kommet med mange virkningsfulle kosttilskudd og teer som skal bidra til en vakker og sunn hud fra innsiden.

Det startet med algekapsler. Deretter har utrensningskurer og teer kommet på løpende bånd. Thalgo var også blant de første på markedet med kollagentilskudd. Nå lanserer de altså en spirulinashot som en del av et nytt behandlingskonsept. Det skal bekjempe og forebygge aldring som skyldes forurensning og innvendig og utvendig stress på huden.
Antiage Spirulina Detox

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

Vi har gratis levering i postkasse i Grimstad, Arendal, Froland og Lillesand. For resten av landet har vi gratis frakt ved kjøp over gitt beløp, og ellers rimelig frakt fra vår nettbutikk