Negler

Pene negler i Arendal, Grimstad og Kristiansand får du her.

Laster Inn...

Akryl og gelénegler gir mange muligheter, og egner seg for alle uavhengig av tilstanden på deres naturlige negler.

La Femme Skjønnhet & Velvære er en neglesalong, med utdannede negledesignere og har lang erfaring med alle typer negler, negleforlengelse og negledesign .

Akrylnegler er den eldste og en av de mest populære formene for kunstige eller falske negler innen den moderne skjønnhetsbransjen. Neglene er sterke, har lang holdbarhet, fungerer som negleforlenger og negleforsterker og gir i tillegg et perfekt lerret for å negledesign med farge og dekor.

Det finnes ulike typer akrylnegler som dannes fra blandinger av forskjellige stoffer. Felles for alle er at de fremstilles gjennom blanding mellom en monomer i væskeform og en polymer i pulverform. Den kjemiske blandingen tørker inn og stivner når den kommer i kontakt med luft, akrylneglen stivner derfor relativt raskt utenpå din naturlige negl.

Vi utfører alle typer negle behandlinger i Arendal, Grimstad og Kristiansand, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss for bestilling

Gelenegler er blant de aller mest populære falske neglene i dagens skjønnhetsbransje. Dette skyldes at neglene har et svært naturlig preg, er sterke og samtidig fleksible, og at de påsettes raskere enn andre kunstige negler.

Gelenegler egner seg derfor godt dersom du ønsker å styrke eller forlenge dine naturlige negler, eller dersom du ønsker å style deg opp til en spesiell anledning.

 

Ønsker du pene negler i Arendal, Grimstad og Kristiansand?, gå til timebestilling i topp av siden eller kontakt oss for bestilling

 

Hvis du har spørsmål eller om noe er usikkert er det bare å ta kontakt med oss.

Du kan enten ringe oss på 944 86 810 eller sende mail på post@la-femme.no, vi hjelper deg gjerne 😀

 

Vi har kunder fra store deler av Agder og Sørlandet, helt fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Fevik, Froland og Arendal.

 

Besøk gjerne også vår nettbutikk for gode priser og stort utvalg av skjønnhetsprodukter.

🛒 Vi har ALLTID gratis frakt fra vår nettbutikk  🛒